Werkgevers

AllEqual is als uitzendonderneming leverancier van werknemers voor het invullen van de flexibele schil van uw bedrijf. AllEqual is lid van de ABU en is uiteraard SNA gecertificeerd.
AllEqual richt zich op werkgevers die flexwerknemers waarderen om wie ze zijn, wat ze kunnen en wat ze doen. Deze werkgevers zien flexwerknemers niet als nummer, maar als toegevoegde waarde voor hun bedrijf. Aan deze werkgevers levert AllEqual zowel Nederlandse als buitenlandse werknemers. Onze buitenlandse werknemers wonen al langere tijd in Nederland, zij hebben er voor gekozen dat Nederland hun thuis is. Zij spreken goed Nederlands en/of Engels en kunnen mede daarom goed in een team werken. 
 
AllEqual staat voor kwaliteit en het nakomen van afspraken. Geen kleine lettertjes, geen loze beloftes aan klanten en werknemers. AllEqual zorgt er voor dat klanten én werknemers tevreden zijn, met en over elkaar. AllEqual levert flexwerknemers aan MKB-bedrijven, onder meer in de logistiek, de metaalsector, de houtverwerkende industrie, de productie en de industrie.
 
Heeft u een vacature of wilt u meer weten over de diensten van AllEqual, neem dan contact met ons op of vul ons contactformulier in door op het blauwe vakje 'Contact' hiernaast te klikken.
 
AllEqual is een medium size uitzendonderneming met extra large service. AllEqual: People Count!
 
 

Contact

Wilt u meer weten, of vindt u het prettig als we langskomen om persoonlijk kennis te maken, neem dan contact met ons op!

Contact