Over AllEqual

AllEqual is in 2015 opgericht door een aantal ondernemers die door hun jarenlange ervaring in en met de sector zagen dat er veel te verbeteren valt.  Met die schat aan kennis en ervaring in het hoofd en in het hart, weten de ondernemers van AllEqual precies hoe zij willen werken. AllEqual heeft een duidelijke visie als het gaat om werken met mensen: iedereen is van waarde, iedereen telt mee, iedereen is gelijk.
 
AllEqual stelt menskracht ter beschikking door middel van uitzenden, detacheren en payrolling. Ook voor werving en selectie is AllEqual de juiste partner. AllEqual werkt transparant en simpel, zonder constructies en/of trucs. 
 
Internationalisering is meer en meer een feit. Grenzen van landen vervagen, Europa is steeds meer één. De werknemers van AllEqual komen niet specifiek uit een bepaalde regio of uit één land, maar kunnen overal vandaan komen: van Groningen tot Warschau, van Madrid tot Den Bosch. Ongeacht herkomst: bij AllEqual voor iedereen dezelfde kansen en mogelijkheden als de juiste match er is. AllEqual voorziet MKB-bedrijven in alle sectoren van gekwalificeerde en gemotiveerde werknemers. AllEqual zorgt voor de juiste man/vrouw op de juiste werkplek. 
 
AllEqual is een eerlijke en betrouwbare partner voor alle betrokken partijen en werkt transparant en simpel, zonder constructies en/of trucs. AllEqual is een medium size uitzendonderneming met extra large service. AllEqual: people count!
 
AllEqual is lid van branchevereniging ABU en is uiteraard SNA-gecertificeerd.
 
 

 

Contact

Wilt u meer weten, of vind u het prettig als we langskomen om persoonlijk kennis te maken, neem dan contact met ons op!

Contact